flags

Bejelentkezés, regisztráció

2010-es túráink

Évadzáró gurulás

2010. október 24-én klubunk évadzáró túrát szervezett. A találkozót 11.00 órára beszéltük meg egy kecskeméti bevásárló központ parkolójába, ahol 15 motor és 20 fő várta az indulás időpontját. Előzetesen nem jelőltünk ki konkrét célpontot, azt a helyszínen döntöttük el, így Örkény, majd menet közben Dabas lett az uticélunk.

Bővebben... [Évadzáró gurulás]
 

Zempléni túra

2010. augusztus 20-a reggel 7 óra. Lázasan pakolok a nylonszatyrokba, próbálok gondolkozni mit kell még vinnünk a zempléni motoros túrára, kérdezgetem Marcit, a fiamat: ”Te is mindent elraktál?”

A hosszú hétvégére megyünk el a klubbal a Zemplénbe. A motorozások előtti bizsergető izgalom már bennem van. Átgondolom még egyszer: 7.45-kor találkozó Kecskeméten a Szélmalom Csárdánál lévő Shell kútnál Adorján Lacival, Dobó Szilveszterrel, Kövesi Zolival alias Nyúllal és párjaikkal. Azután 9.30-kor becsatlakozik Törökszentmiklóson Arató Feri és kedvese Vera, akik Gyuláról jönnek. Végül Debrecenben pedig 11 után találkozunk „Ikarusz” Biczó Laci barátunkkal, aki a túrát szervezte.

Bővebben... [Zempléni túra]
 

Bajor túra

2010. július 19-25. Bajor túra

Július 19-én reggel ¼ 9-kor végre elindultunk a várva várt útra. Ikarusz – mint minden túra alkalmával – most is nagyon precízen útvonaltérképet nyomtatott volna, ha sikerül, de a technika ördöge megtréfálta, így csak manuálisan – természetesen „szép” írással – sikerült rögzítenie a legfontosabb állomásokat.

részletes leírás [Bajor túra]
 

Motoros zarándoklat Lengyelország Czestochowa

Írta: Timi&Cobra   
Lengyel zarándok túra [Motoros zarándoklat Lengyelország Czestochowa]
 
«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 2

Copyright © 2009 --- Justice Law Enforcement Motorcycle Club Hungary --- Minden jog fenntartva.

Design és webfejlesztés:

TremoloWeb_Logo_Sign
honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: www.tremoloweb.hu | autó-motor linkgyűjtemény | Kötelező biztosítás