flags

Bejelentkezés, regisztráció

I. Vezetéstechnikai tréning Kiskunhalas

Klubunk megalakulásakor fogalmazódott meg, hogy szakmai tapasztalatainkat, ismereteinket felhasználva, szeretnénk kivenni részünket a baleset-megelőzés területén. Tekintettel a klub profiljára, egyértelmű volt, hogy a motoros társadalmat célozzuk meg.

A megelőzés területén a példamutató közlekedésünk mellett elhatároztuk, hogy főleg a motoros szezon kezdetekor ingyenes motorkerékpár kezelési, vezetéstechnikai tréningeket rendezünk erre kiképzett Instruktorunk irányításával.

Bővebben... [I. Vezetéstechnikai tréning Kiskunhalas]
 

Mindenkit hazavárnak!

ÉSSZEL KÖZLEKEDJ!

"Mindenkit hazavárnak!"

 


 

Egy olyan videoval szeretném kezdeni ezt a témát, mely bár összevágott, de tökéletesen mutatja, hogy milyen veszélyek leselkednek  a közúton motorozóra. Rámutat, hogy az utca nem versenypálya!

 

Szeretném a kedves olvasóknak bemutatni a jelenleg ismert védőfelszereléseket és felhívni a figyelmet azok használatára. Én a fizikai védelem mellett (sisak, kesztyű, csizma stb.) ebbe a témába sorolom a józanész által adott védelmet is, melyhez hozzátartozik az, ahogyan közlekedünk, vagy akár a vezetéstechnikai tréningek látogatása, mellyel nem csak szinten tudjuk tartani, de fejleszthetjük is motorozási tudásunkat. Hisz hiába van nekem egy profi védőfelszerelésem, egy nagy perec esetén lehet, hogy csak arra lesz elég, hogy a testedet egyben tartsa, ezzel is megkönnyítve a hullaszállítók dolgát!

Bővebben... [Mindenkit hazavárnak!]
 

A szolgálati motorkerékpár története

Az esetleges hiányosságokért, tévedésekért már most elnézést kérek, de írásom arra biztosan jó lesz, hogy nagyvonalakban megismerjük a szolgálati motorkerékpárok történetét. Itt sem tudtam a teljességre törekedni, tekintettel arra, hogy magyar nyelvű anyagot alig találtam, a téma pedig hatalmas, arról nem is beszélve, hogy sok adat nem is publikus. Újabb információk, adatok esetén írásomat folyamatosan bővítem, javítom!

Bővebben... [A szolgálati motorkerékpár története]
 


Copyright © 2009 --- Justice Law Enforcement Motorcycle Club Hungary --- Minden jog fenntartva.

Design és webfejlesztés:

TremoloWeb_Logo_Sign
honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: www.tremoloweb.hu | autó-motor linkgyűjtemény | Kötelező biztosítás