flags

Bejelentkezés, regisztráció

A klub történetének kronológiája

2009. augusztus 01.

I. Családi nap - Kiskunhalas

Első, remélhetőleg hagyományteremtő klubnapunkat Cobráéknál, Kiskunhalason tartottuk meg. Itt rengeteg dolgot át és megbeszéltünk a jövőnkkel kapcsolatosan, egyeztettünk a készülő honlapunkról, és nem utolsó sorban, igazán jól éreztük magunkat.

kiskunhalas

2009. augusztus 15-16.

I. Börzsöny túra és II. Családi nap - Márianosztra

Klubunknak ez volt az első közös túrája, amelyről a Túráink menüpontban olvashatsz, képeket pedig I. Börzsöny túra címen a galériában láthatsz.

2009. október 3.

III. Családi nap - Kecskemét

Kövesi Zoltán - Nyúl69 ezen a napon a Justice Law Enforcement Motorcycle Club Tagjává vált.

Thumbnail image

Nagy köszönömmel tartozunk Kawicsnak, aki nem csak birodalmának felajánlásával, de finom tárcsás palacsintájával is emelte e nap fényét. Papa lábszár pörkölttel járult hozzá az összejövetelünkhöz.

2009. október 9.

A honlapunk "születése"

E nap estéjén a Justice Law Enforcement Motorcycle Club honlapja a világon minden érdeklődő számára elérhetővé vált a www.jlemc.hu címen!

Amellett, hogy nagy siker és öröm volt ez számunkra, megnyílt előttünk is a világ! Lehetőséget kaptunk, hogy kapcsolatokat építhessünk a világ összes rendészeti klubjával, kollégákkal, egyéb motoros klubokkal.

2009. december 31.

Szilveszter

Eljött 2009-es év vége is. Igaz, hogy klubunk még fiatal, de e rövid idő alatt is számos kellemes élménnyel lettünk gazdagabbak. A csapat egy része Cobra, Ikarusz és Kawics családtagjaikkal Kecskeméten  szilveszterezett, Bundi és felesége Mónika Veszprémben, Goos szűk családi körben, míg Nyúl69 párjával Judittal, Zala megyében búcsúztatta a 2009-es évet.

BUK

Bár tulajdonképpen már a 2010-es évben történt, de itt kell megemlíteni egy nagyon fontos eseményt is. Kavics 00 óra 22 perckor a JLE MC soros elnökének Cobrának és a jelen lévő Ikarusznak jelezte belépési szándékát a klubunkba!

DSCF2412__Medium_

a bejelentés pillanata

2010. február 25.

Évadnyitó közgyűlés

A mai napon Kecskeméten a Csaplár vendéglőben tartottuk az évadnyitó közgyűlésünket. A szokásos program tervezetek és egyéb rendezvények megbeszélését kellemes események előzték meg.

Rögtön az elején Bundi születésnapját ünnepeltük,

2009.10.04._500

2009.10.04._520

 

majd klubunk ismét értékes emberekkel gyarapodott. Taggá vált Molnár Lajos - Kawics, Adorján László - Wing 1100, Baráti Taggá Kawics felesége Gabriella és Wing 1100 felesége Éva. Gratulálunk új tagjainknak!

2009.10.04._513

2009.10.04._529

A CSAPAT

2009.10.04._540

2010. április 03.

I. Baleset-megelőzési nap, vezetési tréning - Kiskunhalas

Klubunk megalakulásakor fogalmazódott meg, hogy szakmai tapasztalatainkat ismereteinket felhasználva szeretnénk kivenni részünket a baleset-megelőzés területén. Tekintettel a klub profiljára, egyértelmű volt, hogy a motoros társadalmat célozzuk meg.

Április 03-án Cobra szervezésével, Instruktorunk szakmai irányítása mellett Kiskunhalason a határőr laktanyában megtartottuk első vezetéstechnikai tréningünket.

Részletesebben olvashattok erről a programról a "Mindenkit hazavárnak" menüpontban, képeket és videot találtok a "Képgalériák", "Médiamegjelenések" és a "Videógaléria" menüpontokban.

csapat

2010. április 10.

Pannónia túra

Az eredetileg Pusztavacsra induló túrából Pannónia túra lett. Részletek a "Túráink" menüpontban és a képgalériában olvashatóak, láthatóak.

2009.10.04._621

2009.10.04._599

2010. április 16-19.

Motoros zarándoklat a lengyelországi Czestochowa városában lévő kegyhelyhez.

tra

A túrán részvevők, balról, jobbra.

Nyúl 69 és Judit, Nelly és Ikarusz, Cobra és Timi, Wing1100 és Évi

Erről az emlékezetes és hagyományteremtő túráról képeket a képgalériában tekinthetsz meg, az élményekről pedig a túráink menüpontban olvashatsz.

2010. április 24.

Harta

A Hartai Motoros klub és az önkéntes tűzoltók meghívtak bennünket Hartára egy barátságos focibajnokságra, és az utána lévő közös vacsorára. Sikerült egy igazán ütőképes csapatot összehoznunk.

2009.10.04._097

Álló sor balról: OldJawás, Ivecoco, Cobra, Ikarusz, Wing1100

Guggol: Bundi, Máté, Vendég

Fekszik: Csabi

Kemény csatákat vívtunk ellenfeleinkkel, így a meccsek végére "félelmetes" hírünk lett. Eredményeink:

Turbó2000 - JLEMC  2 : 0

Ráday - JLEMC  3 : 2

Rolling Fourteen - JLEMC  3 : 1

Gólszerzőink: Wing1100, Ivecoco, Máté.

 

2010. május 01 - 02.

IV. Családi nap - Márianosztra

Már hagyománnyá vált családi napra az eddigi legnagyobb létszámmal vonultunk fel, Nelly és Ikarusz voltak házigazdáink.

Cobra Timivel és Csabival, Wing1100 Évivel, Lizával és Balázzsal, Kawics feleségével Gabival, Nyúl69 Judittal  érkezett, és végül de nem utolsó sorban Bundi az éhes hasával  emelte a nap fényét. Körünkben üdvözölhettük Ferit, kinek személyében nyugodtan mondhatom, hogy egy újabb jó embert ismerhettünk meg.

Goos barátunk vizsgáira készülve hivatalos engedéllyel maradt most távol.

A hangulat mint mindig nagyon jó volt, gyönyörű helyeken motoroztunk ismét (kicsi Börzsöny túra is lett így belőle), a házigazdáink mindent megtettek azért, hogy jól érezzük magunkat.

Első nap útvonala: Kiskunhalas - Kecskemét - Nagybőrzsöny

Nosztra1

Miután Ikaruszéknál lemálháztunk, egy rövid élménymotorozás következett a környéken. Cél, Nagybörzsöny volt.

2009.10.04._163

2009.10.04._173

itt finom lepényt ettünk...

2009.10.04._157

készül a lepény....

2009.10.04._176

voltak akik vásárfiát néztek...

2009.10.04._175

és voltak, akik tüzet oltottak.

2009.10.04._184

Ikarusz belobbantotta a nyári konyháját....

2009.10.04._191

rotyogott a bográcsban lévő finomság....

2009.10.04._196

élveztük a végeredményt....

2009.10.04._197

de jött még a ráadás is. (Később a ráadás ráadása....)

Beszélgetés, séta után Nyúléknak és Bundinak sajnos mennie kellett, de a jó hangulat és a baráti csevegés késő estébe nyúlott. Szerencsére megint érkezett egy nagy adag angyali fánk is!

Második nap útvonala: Márianosztra - Kóspalag - Királyrét - Szokolya - Zebegény - Kecskemét - Kiskunhalas

Nosztra2

Második nap paraszt reggelivel kezdtük a napot, majd egy rövid kis motoros túrát szerveztünk ismét a környéken és gyönyörködtünk a táj szépségeiben.

reggeli

A reggeli után ....

lmny

élménymotorozás következett.

Kismarosra érve Cobra családtól is elköszöntünk és mentünk tovább. Zebegényben megnéztük a Trianon emlékművet és az ott lévő kilátóból élveztük a Dunakanyar szépségét. Akik még maradtak, Márianosztrán a Hangulat vendéglőben ebédeltek és zárták le ezt a hétvégi baráti, családi programot.

A hétvégéről készült képek a "képgaléria" menüpontban tekinthetőek meg.

2010. június 27.

Balatoni túra

Készültünk rá, de a korábbi időpontot elmosta az árvíz, így az új időpont miatt kevesen tudtunk a túrára elmenni. De ott volt Cobra, Timi, Ikarusz, Nelly és Oldjawás barátunk ismét megtisztelte a csapatot jelenlétével.

Balaton

Portyázó csapatunk a délutáni órákban Kecskemétre vette az irányt, melynek több kellemes apropója is volt.

Elsőként említeném, azt az örömteli tényt, hogy Wing1100 barátunk hátát jól meglapogathattuk, mivel sikerült ráijesztenie a csapatra. Jó volt Őt látni ismét egészségesen és vidáman. Lánya, Liza  végre rendőr, hadnagy Hölgy lett, ami  a Szülők jogos büszkesége mellett Wing gyorsabb gyógyulását is elősegítette.

Liza

Liza, immár tisztként!

Gratula

Gratulálunk! Wing1100 a büszke apa, Ikarusz átadja Lizának klubunk zászlaját.

 

Végül, de nem utolsó sorban, ha rövid beszélgetésre is, de együtt volt a Csapat. Goos igazoltan távol maradt, de Kecskemétre eljött új barátunk, "Dobosz" is.

Csapat

A CSAPAT

Balról jobbra: A büszke szülők, Wing1100 és Évi. Ikarusz, Nelly, Oldjawás,

Balázs, ünnepeltünk Liza, Dobosz, Timi és Cobra, Bundi, Kawics

2010. július 03.

V. Családi nap - Kecskemét

 

Hagyományainknak megfelelően most Kawicsék látták vendégül a Klub tagjait. Bundi és családja családi okok miatt nem jött el.

A menű marhapörkölt, és az elmaradhatatlan - Kawics ebben világbajnok - tárcsás palacsinta volt.

Kawics

Kawics főz.

generci

A jövőnk.

 

A családi napon készült képeket a képgalériában tekinthetitek meg.

2010. július 19-25.

Bajor túra

Ikarusz ismét megszervezte klubunk számára a már hagyományonak tekinthető Bajor túrát. Sajnos egyéb okok miatt a klub kisebb része tudott csak elmenni, de Nelly, Ikarusz, Timi és Cobra élményekkel  gazdagodva tértek haza. A túrának egyéb haszna is volt, sikeresen letesztelték a klub egységesített esőruháját is.

Bajor

A túráról készült képeket a képgalériában tekinthetitek meg, az eseményekről pedig a túráink menüpontban olvashattok.

2010. augusztus 20-22.

Zempléni túra

 

Ezt a túrát szintén Ikarusz szervezte számunkra, mely nyugodtan mondhatjuk, garanciát adott arra, hogy jól sikerüljön. A klubot elkísérték külsős barátaink is és egy nagyon kellemes kirándulás kerekedett ki ismét.

zemln

A túráról készült képeket a képgalériában tekinthetitek meg, az eseményekről pedig a túráink menüpontban olvashattok.

2010. szeptember 04.

Alsószéktói családi nap

Barcsik Zoli barátunk, a Hírös Judo SE Vezetője hívott meg bennünket erre a kis rendezvényre, az általa irányított JUDO klub bemutatójára és az azt követő ebédre.

Itt volt Cobra és Timi, Bundi, Mónika és a kis Bandita, de eljött Virág Feri -feco- is, aki a magyarországi BMW MTM Klub egyik oszlopos tagja. Zoli barátunk finom babgulyást főzött, bár a versenyen nem került a legjobb három versenyző közé, azért mi elégedetten nyaltuk meg az ebéd után mind a tíz ujjunkat.

 

Barcsik

Barcsik Zoli (Diesel) a szakács

Barcsik2

Barcsik Zoltán 3 Dan és tanítványai

 

2010. szeptember 11.

VI. Családi nap - Kiskunhalas

 

A hatodik családi napra jöttünk össze Timinél és Cobránál Kiskunhalason. Ez a nap azért is eltért az eddigiektől, mert köreinkben üdvözölhettük barátainkat, akik megtiszteltek bennünket és elfogadták a klub meghívását. Itt volt velünk Gyuláróról Arató Feri párjával Verával, Kiskunmajsáról Dobó Szilveszter nagyon szép és csinos lányával Majával (rendőri hivatás felé kacsingat), Kecskemétről pedig Barcsik Zoli párjával, Marcsival.

Timi, Nelly, Cobra és Ikarusz főzött, sütött a csapatnak, így éhesen senki nem ment haza. Születésnapjuk alkalmából felköszöntöttük Gabit, Nellyt, Cobrát és Kawicsot. Isten éltessen itt is Benneteket!

Bár még az évadzáró közgyűlés odébb van, de már most összefoglaltuk a 2010-es év mérlegét, és megkezdtük a 2011-es szezon tervezgetését, formába öntését. Már most elmondhatom, hogy élményekben gazdag 2011-es év előtt állunk!

Halas

A családi napról készült képeket, a képgalériában lehet megtekinteni.

2010. szeptember 21.

Látogatás Márianosztrán

Az egész úgy kezdődött, hogy, szeptember 25-re Ikarusz javaslatára terveztünk egy túrát a Velencei-tóhoz. Egyelőre az időjárás előrejelzés sok jót nem ígér, így Kawics felhívta Ikaruszt, hogy meglátogatná Márianosztrán. Úgy volt vele, ha a hétvégén esetleg rossz is lesz az idő, még előtte csak sikerült egyet motoroznia. Az ötletet ezután egy gyors körtelefon követte, és 21-én reggel már indultunk is nagyvizitre Lacihoz.

Cobra, Kawics, Diesel és Bundi alkotta  a kis csapatot, és egy jó motorozást követően már ott is álltunk a BV Intézet előtt, ahol Ikarusz várt már bennünket. A fogadtatás, vendéglátás mint mindig baráti és bőséges volt, megtekintettük az épület éppen aktuális szépülését, épülését, majd Zebegényben, immár Ikarusszal kiegészülve egy cukrázdában kényeztettük magunkat. Egy hibát követtünk el a nagy igyekezetben, senki nem hozott fényképezőgépet. Jó gurulás volt, így most már nincs más hátra, mint szorítani, hogy szombaton az időjárás miatt ne maradjon el a Velencei-tavi gurulás.

 

2010. szeptember 25.

Tisza-tavi túra

Ikarusz szervezésében egy napos túrán vettünk részt a barátainkal együtt a Tisza-tó környékén. Az "Északi és a Déli " csapat 11.00 órakor találkozott Jászberényben a SHELL benzinkúton. Csodálatos időt sikerült kifognunk ezen a hétvégén.

Ikarusz, Nelly, Suggi, Feco, Dandy és kedves párja, Rettenetes, Kis Rettenetes és barátnője Budapest irányából, Cobra, Timi, Wing1100, Jericho, Ferenc, Diesel és Marcsi pedig Kecskemét felől indult el a megbeszélt találkozási ponthoz. Sajnos, vagy talán szerencse, hogy Diesel vasa Cegléden úgy döntött, hogy nem megy tovább addig, míg egy szakember nem pótolja a hiányzó alkatrészt. Emiatt Diesel és Marcsi városnézésen, majd erdőkerülő turán vett részt és kb 3 óra elteltével csatlakoztak a fenti csapathoz Abádszalókon.

 

DSCF0684_Medium

a túráról készült fotók

 

 

Copyright © 2009 --- Justice Law Enforcement Motorcycle Club Hungary --- Minden jog fenntartva.

Design és webfejlesztés:

TremoloWeb_Logo_Sign
honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: www.tremoloweb.hu | autó-motor linkgyűjtemény | Kötelező biztosítás